Contact

 

adres
1e Korte Baanstraat 7a
3581 BX Utrecht
(+31) 06-55 32 34 36

Studio bezoeken
Kom gerust langs in onze studio. Omdat we regelmatig op locatie zijn werken we graag op afspraak.

 

Afspraak maken
Vul je gegevens in via het contactformulier en we nemen z.s.m. contact met je op of bel direct 06 55 32 34 36

 

email
contact@springersstofferen.nl

Follow me:

Instagram Facebook Pinterest

Stoffeeradvies aan huis

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om je te verdiepen in de stoffeermogelijkheden? Of heb je een raampartij waar je geen oplossing voor vindt? Wil je graag door een zeer ervaren stoffeerspecialist geholpen worden? Pauline Schreurs, eigenaresse van [Springers] stofferen geeft advies aan huis! Ze helpt en verrast je graag met unieke materiaalkeuzes en perfecte oplossingen die passen bij jouw unieke huis en eigen leefstijl.

 

Tarief | Korting
De kosten voor advies aan huis bedragen €80,- per uur in de btw excl. reiskosten. Omdat we klanten het liefst helemaal willen helpen, brengen wij de helft van de adviesuren in mindering, bij een bestelling met installatie van onze producten.

Stoffeeradvies

Adviesgesprek aan huis

Eigenaresse Pauline Schreurs komt bij jou thuis met verschillende materialen. Ze bespreekt jullie wensen, ze bekijkt de ruimte(s) t.a.v. toepassing, licht, sfeer en jullie leefstijl. Ze draagt toepassingen aan die perfect aansluiten bij jullie wensen en die realiseerbaar zijn. Denk aan bevestigingsmogelijkheden wel of niet, gebruik van de raambekleding elektrisch of niet, hoogtes, lichtinval etc. Gemiddeld duurt dit adviesgesprek tussen de 1,5 á 2,5 uur. (afhankelijk van de ruimtes) Na het gesprek heb je een goed beeld van de mogelijkheden en heb je al materialen bekeken. Ook kunnen we aan het eind van het gesprek inmeten.

 

Offerte in studio

In onze studio kunnen we vervolgens meer materiaal bekijken en selecteren en kunnen we een complete offerte maken. Zo krijgen jullie een goed beeld van de kosten. Dit kan voor zowel voor een enkele ruimte als een compleet huis.

interieur stoffeeradvies